The Coolest Campers on the Planet 2010

The heat is on! De strijd om de eretitel ‘Coolest Camper on the Planet 2010’ lijkt te zijn los gebarsten. Eerder vertelde ik al van het Noorse echtpaar dat ik vorig jaar op Bornholm tegenkwam. Zij hebben een caravan op een winterstek nabij Lillehammer en hoeven alleen maar een telefonisch keuzemenu te doorlopen om de electra op hun kampeerstek aan te zetten zodat de vloerverwarming vast aan kan. Lekker behaaglijk als zij een dag later arriveren! Wat mij betreft de winnaars voor 2009. Maar een nieuw jaar is aangebroken en vandaag werd ik door Cool Camping geattendeerd op deze mooie plaatjes.

Steve Reilly: "This weekend we went camping at Comrie Croft near Creiff in Perthshire, in our Nordic tipi. -6C but the fire kept us warm. We were the only ones there!"
bron: www.bbc.co.uk

En wat vind je dan van deze stoere scouts?

Scouts and their leaders have overcome the sub-zero temperatures at a winter camp at the Scout movement’s national campsite in east London.
Het hele artikel staat hier.

Ik ben benieuwd wat dit jaar en deze winterperiode in het bijzonder nog aan coole kampeerverhalen op gaat leveren. Ik krijg in ieder geval steeds meer zin om er ook op uit te trekken!

This entry was posted in Winterkamperen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>