Terug naar de kust

Bijna twee jaar geleden bivakkeerden Els en ik al eens in de kou op Strandpark De Zeeuwse Kust vlakbij Renesse (zie hier). Nu zijn we op deze plek terug met het hele gezin én Omarieke. ‘s Zomers op Bornholm hebben we het altijd heel gezellig. In de frisse voorjaarsvakantie testen we of we het ook onder deze winterse omstandigheden op die paar vierkante meter goed met elkaar uit kunnen houden.

In een winterse bui zetten Els en ik het kleine voortentje op. Dat gaat ondanks de snijdende wind heel erg vlot en als de kachel de kou uit de caravan heeft gejaagd blijkt al snel dat dit een paar knusse dagen worden. De indeling met een stapelbed, een treinzitje en een grote zitgroep hebben we nog nooit zo intensief kunnen beproeven als nu. Maar het blijkt een gouden greep.

Overdag struin ik met de kinderen op de fiets over de lege camping. De begroeiing wil in de natte Zeeuwse klei nog niet echt vlotten, dus als het park in de zomer vol staat dan heb je weinig privacy.

Maar verder niks dan lof voor deze camping. In het centrale gebouw vind je naast een gezellig restaurant een binnenspeeltuin, een binnenzwembad en een recreatieruimte.

De kinderen vermaken zich bij slecht weer dus opperbest, terwijl wij ons bij het haardvuur verder bekwamen in niks doen. Morgen bij droog weer maar eens de omgeving verder verkennen en kijken of je hier op Schouwen-Duiveland ook hetzelfde eilandgevoel kunt hebben als bijvoorbeeld op de Wadden.

This entry was posted in Uncategorized, Winterkamperen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>