Ik ga op reis en neem mee … mijn gootsteen!

Het is niet het eerste waar je aan denkt als je gaat kamperen of op reis gaat. En nee, het past niet in de categorie ‘camping chic & outdoor rock ‘n roll’, zoals ze dat bij Urbans and Indians noemen. Maar het is wel een superhandig ding en het reduceert de ruimte die een afwasteil of emmer in je kampeeruitrusting inneemt behoorlijk.

kitchen sink

De Kitchen Sink van het merk Sea to Summit is een opvouwbare teil die je kunt gebruiken voor de afwas, het wassen van kleding, persoonlijke hygiëne, voor je hond als drink- of voerbak of als waterdrager. De kunststof bak is versterkt met RVS draad in de rand en heeft sterke draagbeugels. Hij is verkrijgbaar in diverse maten. Voor een 10 liter versie betaal je ongeveer 30 eurobij diverse online winkels, maar voor dat geld krijg je bij Bever de 20 liter versie.

Van mij mag hij wel een minder saai kleurtje krijgen, dan wordt de Kitchen Sink (en de afwas) toch nog een beetje outdoor rock ‘n roll!

This entry was posted in Kopen Kopen Kopen! and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ik ga op reis en neem mee … mijn gootsteen!

  1. Marjolein den Boer says:

    Dat is snel bij elkaar gezet Bart, leuk!! Wie weet start het nog een nieuwe rage :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>