One man and his campervan

Het is moeilijk uit te leggen, maar het is een bijzondere ervaring om de VW camper ergens neer te zetten, het dak omhoog te klappen, de stoelen te draaien en in de beperkte ruimte die je hebt een maaltje te maken. Al is het maar een lekker broodje. En het mooie is, het kan eigenlijk overal!

Volgende week start een serie op de BBC getiteld ‘One man and his campervan’ die precies over dit onderwerp gaat. Een combinatie van het prachtige Britse landschap, gekneuter in een VW camper en koken op 2 gaspitten met lokale produkten.

Presentator en schrijver Martin Dorey heeft ook een website waar hij zijn avonturen deelt en er is een kookboek dat verkrijgbaar is op Amazon. Bij het zien van de plaatjes krijg ik al trek in vakantie en lekker eten. Ik zit aan de buis gekluisterd vanaf maandag 7 februari om 19.30u op BBC2.

Update:
ik krijg net bericht van Martin dat het kookboek nog voor deze zomer ook in het Nederlands verschijnt!

This entry was posted in Koken op de camping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to One man and his campervan

  1. Iris says:

    Wow! Boekje gekocht en ook jullie bericht op mijn blog gezet!!
    http://8-days-a-week-vwt2b.blogspot.com

  2. Pingback: Koken op wielen |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>