Oeps! Caravan in duigen op A1

We vertrokken vol goede moed met onze Tweetcamper, een Citroën HY uit 1979, richting Hilversum voor een afspraak. Onze buscamper is wel heel cool, maar van het sturen krijg je spierballen. En al gaat hij maximaal 85 km/u, remmen doe je op tijd!

tweetcamper thumbs up

Op de A1 bij Muiden tuffen we over de brug. Plotseling ziet Jurjen in zijn achteruitkijkspiegel een hoop rook en remmende auto’s en vrachtwagens die naar elkaar schuiven. Vlak achter ons! Even later lijken we alleen op de weg. Geen verkeer meer te zien op deze rijbaan. De A1 staat kennelijk helemaal dicht.

a1

Op Twitter zien we onheilspellende berichten voorbij komen. Ambulances, traumahelikopter, 8 auto’s op elkaar, 4 met letsel.

a1 caravan(Foto: Patrick Hagoort via Twitter)

Achteraf blijkt het te gaan om een caravan die door de wind op de brug omgeslagen is. Gelukkig niemand gewond. Natuurlijk wel de schrik voor alle betrokkenen en waarschijnlijk een vakantie in duigen. Maar ik ben blij dat het daarbij is gebleven. De schrik zat er ook bij ons goed in. Wat-als-scenario’s gingen door ons hoofd.

Heb jij wel eens een ongeluk met je kampeermiddel gehad?

This entry was posted in Cool Campervan and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Oeps! Caravan in duigen op A1

  1. Pingback: Bioscoop op wielen |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>