Kip overleden. Lang leve de Tuareg?

Het laatst overgebleven icoon van de Nederlandse caravanindustrie heeft het toch niet gered. Na de doorstart twee jaar terug leek de zaak weer op de rit. Maar de huidige markt voor nieuwe caravans is zeer slecht. Het management van Kip is er niet in geslaagd de onderneming gezond te houden.

Erg jammer voor de Nederlandse caravanindustrie, de werknemers en klanten. Maar ook voor bijvoorbeeld Aart Kok die dit jaar een nieuwe Tuareg introduceerde, wat in de basis een Kip Compact 300 is.

De Tuareg heeft notabene dit jaar de Caravaning Design Award gewonnen op de Caravan Salon in Duitsland. En terecht. Want de outdoor trailer zoals Aart Kok het noemt is een prachtige crossover die het tentgevoel teruggeeft aan het kamperen met een caravan.

Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met de Tuareg. Het zou toch zonde zijn als deze kip niet verder kan scharrelen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Kip overleden. Lang leve de Tuareg?

  1. Frans essers says:

    Mijn tuareg van aart kok is een bron van problemen die door aart kok, na het failliet van kip, verre van netjes afgehandelt worden. Nu ben ik zo ver dat de rechtbijstand er aan te pas komt. Wat zal kok blij zijn dat ze er maar 25 hebben verkocht, als de andere 24 vergelijkbare problemen hebben wordt het een nog groter financieel drama voor aart kok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>