Karsten Travelstore: deze tent is top!

Gisteren bezocht ik Kampeerbelevenis in Zwaag, een tweedaagse kleinschalige beurs bij de Karsten Travelstore. Het was te rustig naar de zin van de standhouders en als bezoeker miste ik wel wat sfeer. Maar ik heb weer een paar leuke ontmoetingen gehad en de winkel van Karsten eens goed kunnen bekijken. En die is prachtig! Een uitgebreid assortiment en gepresenteerd op een manier die uitnodigt tot kijken, kijken en … kopen!

Naast de markante tenten van eigen fabrikaat kun je in de winkel terecht voor allerhande kampeerartikelen, waaronder een grote collectie tenten van andere merken. Van gezinstent tot trekkerstentje.

Door het mooie weer kreeg ik al heel veel zin om er op uit te trekken, maar na een bezoek aan Karsten helemaal. Niet alleen de tenten van Karsten zijn van superieure kwaliteit, ook van de winkel kan ik zeggen: deze tent is top!

This entry was posted in Kopen Kopen Kopen! and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>