Kampeergek in KCK

Complete jaargangen staan in de kast naast mijn bed. Als ik zin heb om ‘s nachts even weg te dromen bij een kampeerbestemming dan hoef ik mijn arm maar te strekken om wat KCK’s uit de kast te trekken. En nu mag ik zelf elke maand een bijdrage leveren aan mijn lijfblad en sta ik paginagroot met mijn dikke hoofd in het eerste nummer na de restyling.

Niet omdat ík er nu in sta hoor, maar wat een lekker blad is het toch! Volop kampeerinformatie, leuke verhalen over en van kampeerders en de toeristische reportages zijn om te smullen. Deze maand onder andere een stuk over een mooie IJsroute in Florence, met foto’s om je vingers bij af te likken!

Wil je het blad proberen dan kun je het deze maand voor slechts €3,95 in de winkel kopen en er is ook een mooie aanbieding voor een abonnement. Voor slechts €27,50 krijg je het elke maand een portie vakantiepret in de bus. Zou de ijscoman ook zo’n aanbieding hebben?

Als je het interview met mij of mijn column hebt gelezen ben ik benieuwd wat je er van vindt. Ik zou het leuk vinden om van je te horen, dus laat gerust een berichtje achter!

This entry was posted in KCK and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to Kampeergek in KCK

 1. Rien Knijff says:

  Wij dachten al “waar kennen wij dat dikke hoofd van?”
  Zijn reeds jaren abonnee op KCK en lezen het blad natuurlijk nu met nog meer belangstelling. Knap dat je zo met je hobby bezig bent dat je daar je oude baan voor hebt opgezegd.
  Het kampeerseizoen breekt gelukkig binnenkort weer aan. Prettige vakantie nog en we volgen jouw bijdragen op de voet.
  Groeten, ook aan Els en de kinderen
  Jeanne en Rien

  • Bart says:

   Hallo Rien, dank je! Ik moest wel even nadenken hoor, maar na een kleine zoekactie heb ik nu ook weer het gezicht bij de naam. Leuk dat je gereageerd hebt en mijn bijdragen gaat volgen. Veel plezier het komend seizoen!

 2. Rien Knijff says:

  Wij dachten al “waar kennen wij dat dikke hoofd van?”
  Zijn reeds jaren abonnee op KCK en lezen het blad natuurlijk nu met nog meer belangstelling. Knap dat je zo met je hobby bezig bent dat je daar je oude baan voor hebt opgezegd.
  Het kampeerseizoen breekt gelukkig binnenkort weer aan. Prettige vakantie nog en we volgen jouw bijdragen op de voet.
  Groeten, ook aan Els en de kinderen
  Jeanne en Rien

 3. Dick Groen says:

  Beste Bart,
  Net de KCK gepakt en je artikel gelezen. Was mij uit het hart gegrepen. Sinds 5 jaar met VUT/pensioen doe ik met mijn vrouw Ineke veel caravannen. Daarvoor ook al maar ja, mijn baan had ik nodig en nooit aan gedacht deze op te geven, zoals jij nu hebt gedaan. Hopelijk gaat dat goed.
  Wij gaan al 22 jaar met de caravan naar de winter in het Beierse Woud en thans plaatsen we de caravan daar voor 6 maanden. De heen- en terugreis maken we ook een vakantie van en bezoeken b.v. Berlijn, Dresden, Wenen of Praag. Daarna vertrekken we naar Griekenland voor een maand of twee. Ook daar komen we al een jaar of 15. In september blijven we altijd wat meer in de buurt, bezoeken familie en nemen dan net zoals naar Griekenland de fietsen mee. Maart, juli, augustus, november en december zijn we meestal thuis. genieten dan van kinderen en kleinkinderen. Kortom, we zijn veel bezig met plannen van vakanties, reizen, maar willen ook het sociale leven thuis overeind houden.
  Maar, nogmaals, je artikel is ons uit het hart gegrepen.
  Succes met je nieuwe activiteiten.
  Dick Groen.

  • Bart says:

   Beste Dick,

   bedankt voor je leuke reactie! Het klinkt alsof jullie een druk vrijetijdsleven hebben. :-) Voor ons duurt het nog even voordat het werkzame leven voorbij is, dus we plukken de dag en trekken er op uit zoveel als dat gaat. Veel plezier op jullie mooie reizen!

 4. Richard (richvh :-)) says:

  Hey Bart,

  Helemaal TOP! Ik heb het artikel niet gelezen maar ga absoluut een exemplaar kopen. Ben enorm trots op je dat je zo je weg aan het vinden bent en je hart gevolgd hebt.

  Groetjes Richard

  • Bart says:

   Hey Richard!

   Bedankt voor je ontzettend aardige woorden! Het onderwerp van mijn eerste column zal je ook wel bevallen. :-)

   Groetjes!

 5. Harm says:

  Hey Bart, Sla vanmorgen nieuwsgierig de vernieuwde KCK open die na m’n wintersport in de verpakking op me wachtte en zie jouw hoofd! Da’s wel effe binnenkomen bij kamperend Nederland! Ook je column is OK . Nu nog een foto van jou voor je California mét kampeergek logo erbij!

  Ik zie je van de week wel weer!

  Harm

  • Bart says:

   Hey Harm!

   Beetje van de schrik bekomen? ;-) Afgelopen week nog met de California én caravan op pad geweest. Beviel hartstikke goed!

   Tot gauw.

 6. Hallo Bart,
  Met interesse de 2 artikelen gelezen in de KCK. Kijk ieder maand weer uit naar het blad zo boordevol informatie. Zelf hebben we zo’n beetje dezelfde hobby. Kamperen is ons dus niet vreemd maar ook Wifi is bij ons een ‘must’. Allebei de ‘laptop’ mee en op mindere dagen onze ‘hobby’ even bijwerken. Wij hebben een vakantieervaringen website met geschreven verhalen over campings en te maken trips maar ook met veel video’s. Het is wat je noemt een uit de hand gelopen hobby. We hebben een paar jaar geleden 1x in de KCK gestaan bij ‘Leuke website gezien’ en dat gaf heel veel reactie. Succes met je colums en maak er maar iets leuks en humoristisch van.
  Groetjes van Mieke en Leo Leistra

  • Bart says:

   Hallo Mieke en Leo,

   Leuke site hebben jullie. Wat zijn jullie al op veel mooie plekken geweest zeg! Bedankt voor je reactie. :-)

 7. Ine says:

  Hallo Bart

  Wat ontzettend leuk en knap wat jij gaat doen, leuk je hobby te gebruiken als werk en knap om je zekerheid van een (goed)betaalde baan op te zeggen en voor je zelf te beginnen. Ik ben erg benieuwd hoe je het gaat ervaren, maar ben ook benieuwd naar je vrouw, hoe zij dit avontuur vindt en ervaart.
  Wil je ook een keer een foto publiceren van je camper van de buitenkant? Heel veel succes,
  Groet ine

  • Bart says:

   Beste Ine,

   wat leuk dat je reageert. Het is een groot avontuur en ik leer heel veel over het ondernemerschap, de markt en mijzelf. Maar het gaat erg goed. Binnenkort kan ik daar meer over zeggen.

   Els is mijn grootste suporter van allemaal. Zij is de echte held wat mij betreft. Want hoewel zij graag meer zekerheid heeft dan ik heeft ze mij alle ruimte gegeven. Omdat ze veel vertrouwen in mij heeft en omdat ze ook ziet dat ik erg blij word van alles wat met mijn passies te maken heeft. Top hè?

   En een foto van de camper kun je op de site zien. Hier een link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>