Help Handicamp aan een nieuwe camper

Als je ook maar een klein beetje van kamperen houdt dan snap je wel dat het een heerlijk gevoel is om er op uit te trekken, wanneer je maar wilt en waar je ook maar naar toe wilt gaan.

Voor mensen met een beperking is het veel lastiger om van dat vrije buitenleven te genieten. Gelukkig maakt de Stichting Handicamp Overijssel dat voor heel veel mensen wél mogelijk.

Al 20 jaar organiseert de stichting geheel verzorgde kampeervakanties voor mensen met een beperking. Zestig vrijwilligers zorgen dat dit voor een betaalbare prijs voor hun gasten mogelijk is. Zij reizen en verblijven in een reuzencamper van 18 meter lang.

De camper is aan vervanging toe. Om kans te maken op € 50.000,- doet de stichting mee aan de Unique Ambition Challenge. Het enige dat jij hoeft te doen om de stichting te steunen is je stem uit brengen.

Lees hier meer en stem! 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>