UEV: de ultieme off road ontsnappingswagen

Caravans en andere onthaastingsvoertuigen heb je in alle soorten en maten. Van kleine teardop caravans die dezelfde reactie opwekken als een fris gewassen baby’tje, tot de futuristische studiemodellen als de Caravisio die een blik op de toekomst werpen. Retrohippe kippen en Caravanity-coole caravans krijgen de laatste tijd ook veel aandacht. Terecht, vind ik! Ik zou zo een projectje willen beginnen.

Caravanity-boek-5-1024x682

De caravanmodellen van de laatste jaren zijn voorzien van alle comfort. Maar misschien ook een tikkie saai en weinig onderscheidend. Wil je geen ‘middle of the road’ maar ook geen Hippe Kip, dan kun je natuurlijk ook nog kiezen voor off the road!

UEV conqueror 440 - 2

Buitenboys als ik dromen van dit soort wagens! Eerder liet ik je al eens kennis maken met de Jurgens Safari Xplorer en de Cricket Trailer. Maar in deze categorie is de Conqueror Urban Escape Vehicle 440 voor mij de onbetwiste nummer 1. Alleen die naam al: hét vehikel om de stad mee te ontsnappen!

Natuurlijk hebben wij niet het ruige achterland waar deze wagen goed tot zijn recht komt, maar wat let je om dat op te zoeken? En anders droom je dat er gewoon bij, als je een uiltje knapt onder de luifel. Uitbuikend van die kangaroebiefstuk die je net lekker hebt staan bakken in je buitenkeuken.

conqueror 440

Ik weet niet wat jij gaat doen dit weekend, maar ik ben met twee tienerneven ook even ontsnapt aan het alledaagse leven en we bivakkeren in de Friese outback. De regen tikt hier lekker tegen de bustent. Dus doe ik even zoals Bassie en ga ik die stoere Australische kar even aan de binnenkant van mijn ogen bekijken!

mannenweekend (1024x639)

This entry was posted in Cool Caravan, Kopen Kopen Kopen! and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>