Camper te water

Geen paniek, niks aan de hand! Dit exotische exemplaar maakt namelijk graag de borst nat. Alleen jammer dat de mevrouw in het filmpje zegt: “It was not intended for ocean use.” De oversteek naar Engeland of Bornholm zit er dus niet in. Vlieland dan?

Eerder schreef ik al over de Sealander en andere amfibische kampeermiddelen. En wat blijkt: het idee is eigenlijk al heel oud. Veel kampeerders brengen hun vakantie graag door aan of op het water. Dus zo’n amfibische hut lijkt een prima oplossing. Zie je jezelf al vanaf het achterdek van je camper die vis voor op de BBQ vangen?

Er zullen maar weinig van dit soort campers verkocht worden, want de prijs is behoorlijk en de markt zal heel klein zijn. Wil je toch een keer proeven hoe het is, dan kun je in Rotterdam een tour door de haven maken met de oudere broer van deze camper. Alleen een bommetje maken vanaf het dak van de bus zit er denk ik niet in!

This entry was posted in Cool Campervan, Kopen Kopen Kopen! and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>